Cortison is een steroïde die normaal door uw lichaam wordt aangemaakt en het is een krachtige ontstekingsremmer. Corticosteroïden hebben de neiging om te krimpen, dunner te worden en dingen te vertragen. Deze steroïden verschillen van anabole steroïden, die door atleten zijn misbruikt om spieren op te bouwen en de prestaties te verbeteren.

Injecteerbare steroïden zijn er in 2 vormen, op oliebasis en op waterbasis. Over het algemeen hebben die Injecteerbare steroïden die op olie zijn gebaseerd een langere en betere halfwaardetijd dan steroïden op waterbasis. Beiden hebben een veel langere halfwaardetijd dan Orale steroïden. En vanwege dit nadeel hebben Injecteerbare steroïden een grote kans om te worden waargenomen bij het screenen van geneesmiddelen, aangezien hun klaringstijden langer zijn dan die van Orale steroïden. Bodybuilders lossen dit probleem op door Injecteerbare steroïden vroeg in een injecteerbare cyclus te gebruiken en na overschakeling op een orale cyclus bij het naderen van het einde van de cyclus en het testen van medicijnen op handen is.

Injecteerbare steroïden zijn die welke u subcutaan of intramusculair moet injecteren. Voor het grootste deel hebben ze minder frequente dosering nodig dan hun orale tegenhangers, hoewel dit voornamelijk afhangt van de halfwaardetijd van de steroïde. Enkele populaire voorbeelden van Injecteerbare steroïden zijn Trenbolone, Deca Durabolin en Winstrol, om er maar een paar te noemen. Hoewel Injecteerbare steroïden niet zo hepatotoxisch zijn als Orale steroïden, kunnen ze toch enkele risico’s met zich meebrengen. Bijwerkingen variëren op basis van de exacte verbinding. Ervaren gebruikers zijn het er allemaal over eens dat Injecteerbare steroïden het beste zijn voor een hogere kwaliteit na verloop van tijd en dat er helemaal niets vergelijkbaars is als het gaat om snijcycli.

Voordat u een anabole steroïde in uw lichaam injecteert, moet u met veel dingen rekening houden. U moet over de juiste kennis of de juiste benodigdheden beschikken en de juiste steriliteit behouden. Wanneer u de procedure negeert of niet voldoende voorbereidt, kan dit leiden tot ontstekingen, infecties, abcessen, littekenweefselontwikkeling, spierbeschadiging, zenuwbeschadiging en zelfs dodelijke afloop.

De juiste steriliteit moet worden gehandhaafd. U mag bijvoorbeeld nooit spelden hergebruiken, ze met anderen delen of proberen ze te steriliseren door ze in te wrijven met alcohol of ze bloot te stellen aan een vlam. Gevaarlijke ziekten kunnen zo worden overgedragen. De juiste procedures moeten worden gevolgd en de grootst mogelijke veiligheid moet worden gehandhaafd.

Het veelvoorkomende gebruik van Injecteerbare steroïden onder sporters en hun schijnbare voorkeur voor hen houdt verband met de levensduur van de injecteerbare steroïden. De injectie duurt langer en sommigen beweren dat injecteerbare anabole steroïden ook niet de bijwerkingen hebben die 17-alfa-alkyleringssteroïden hebben. Sommigen beweren dat injecties in de plaats waar ze willen “pompen”, effectief zijn. Daar lijkt echter geen klinische ondersteuning voor te zijn.

Testosteron wordt meestal als injectie gegeven, omdat het anders slecht wordt gemetaboliseerd. Afgezien van de problemen van ongetrainde personen, is het uitvoeren van een medische procedure die op zijn minst een beetje training vereist, en aandacht voor Injecteerbare steroïden dat ze de neiging hebben om langer in het lichaam te blijven en de bijwerkingen van anabole steroïden kunnen een leven lang duren in tegenstelling tot de carrière of de spieren.

Preparaten voor injecteerbare anabole steroïden bevatten actieve stoffen, die vrijkomen in de vorm van olieachtige oplossingen of waterige suspensie.

Dergelijke medicijnen hebben een hoge anabole en androgene activiteit en worden veel gebruikt bij gewichtheffen, triatlon, bodybuilding, lichaamsfitness en andere sporten. Het doel van dergelijke cursussen is intensieve spiermassa, uitdroging en verlichting, het vergroten van kracht en uithoudingsvermogen.

ANABOLIE: OLIEACHTIGE OPLOSSINGEN OF WATERIGE OPHANGING

De olieachtige oplossing verschilt van de waterige suspensie doordat deze een uniforme consistentie heeft en geen neerslag heeft. De waterige suspensie bestaat uit zeer kleine deeltjes (zwevende stof) die niet oplossen in water, maar wel kunnen worden geroerd wanneer ze worden geschud.

Over het algemeen worden anabole steroïden geproduceerd op basis van olie. De uitzondering op de regels zijn Stanozolol en Aquatest, dit zijn waterige suspensies. Ook nu verscheen de waterige suspensie van trenbolon (Androxine van Alpha Pharma) op de markt van sportfarmacologie, wat een alternatief is voor trenbolon in de vorm van een olie-oplossing.

IS HET MOGELIJK OM VERSCHILLENDE STERODEN IN ÉÉN SPUIT TE MENGEN?

Vaak willen atleten die meerdere injecties in hun kuur gebruiken de pijn van injecties verminderen en het aantal injecties en gaten in de kont verminderen. De eigenlijke vraag is dan ook hoe je Injecteerbare steroïden kunt mengen zonder het risico op kegeltjes, abcessen en andere vervelende complicaties.

Tot op heden produceren farmacologische bedrijven steroïden opgelost in olie of water. Olieachtige preparaten zijn een homogene massa waarin zich geen sediment of suspensies bevinden. Waterige suspensies zijn op hun beurt een suspensie van fijne deeltjes van de actieve component AAS in water. In dit geval kunnen ze niet volledig oplossen, maar alleen mengen.

Omdat we van school weten dat olie niet in water kan oplossen, is het wel mogelijk om alleen op olie gebaseerde anabolen te mengen met soortgelijke. Met waterpreparaten kunnen ze niet worden verstoord.

CONCLUSIE:

Regel nr. 1. Olie-oplossingen kunnen alleen worden gemengd met olie-oplossingen.

Regel nr. 2.  Waterige suspensies kunnen alleen worden gemengd met waterige suspensies.

Bijvoorbeeld: Stanozolol in injecties kan in één spuit worden gecombineerd met Aquatest – een waterige suspensie van testosteron; Testosteron in olie-oplossing (propionaat, enanthate, cypionate) kan samen met nandrolon worden geprikt, enz.

Welke steroïden kiezen: in tabletten of in injecties?

Beginners proberen meestal alleen anabolen in tabletten te gebruiken in plaats van injecties, en vermijden injecties om verschillende redenen – ze zijn bang voor pijnlijke injecties, willen geen injecties geven vanwege het ongemak van de toepassing (er is niemand om de injecties uit te voeren, en ze niet weten hoe), of mogelijke reacties ervaart in de vorm van het verschijnen van zwelling, kegeltjes, abcessen, enz.

Maar na verloop van tijd, wanneer de doelstellingen van de cursussen toenemen, wordt het noodzakelijk om gecombineerde cursussen te gebruiken die zowel steroïden in tabletten als steroïden in injecties combineren. Er moet ook rekening mee worden gehouden dat veel zeer effectieve, onmisbare medicijnen met een hoge anabole index in tabletten gewoon niet bestaan. Dit zijn bijvoorbeeld  trenbolon, boldenon, nandrolon.

Anabole steroïden in injecties hebben onder andere geen toxische effecten op de lever en zijn veiliger dan de medicijnen die in tabletten worden geproduceerd.

Hoe vaak per week moet ik anabole steroïden injecteren?

  1. Watersuspensies worden elke dag geprikt.
  2. Afhankelijk van het type ether worden anabole injecties gemaakt op basis van olieachtige oplossingen. Als het propionaat of isocaproaat is, moeten de injecties om de dag worden gedaan. In het geval van esters met een lange halfwaardetijd (enanthaat, decanoaat, cypionaat) dienen 2 maal per week injecties te worden gegeven.

HOE WORDEN INJECTIES CORRECT INGENOMEN?

Het gebruik van injecteerbare AAS vereist bepaalde vaardigheden en kennis van atleten. Het is om deze reden dat beginners de voorkeur geven aan tablets.

Om met succes een cyclus van steroïden uit te voeren met behulp van injecteerbare anabolen, moeten bepaalde manipulaties correct worden uitgevoerd. De belangrijkste punten bij de introductie van medicijnen zijn de juiste locatie van de injectieplaats, de keuze van de spuit, de voorbereiding van de steroïde zelf voor gebruik en strikte naleving van de elementaire hygiëneregels. Laten we eens kijken hoe we injecties correct kunnen maken.

Waar te steken AAS

Bij gebruik van alle steroïde medicijnen, ongeacht de basis (olie of water), worden ze intramusculair toegediend. In eenvoudige bewoordingen moet u de huid doorboren met een naald, de weefsels eronder en de steroïde in de spier inbrengen. Meestal worden hiervoor drie delen van het lichaam gebruikt: de billen, delta’s en het laterale oppervlak van de dij.

Omdat hier een groot aantal vezels zich bevindt en het gebied van het bindweefselmembraan (bindweefsel dat de spieren van elkaar scheidt en bedekt) groot genoeg is, heeft het medicijn na de injectie uitstekende kansen om verspreidt zich snel door het spierweefsel. De optimale plaats voor de introductie van steroïden is de plaats waar geen grote zenuwvezels en bloedvaten zijn.

Deze plaats is het bovenste buitenste kwart van de billen. Oriëntatie voor zijn locatie kan dienen als een top van het ilium, die gemakkelijk net boven het midden van de bilspieren te tasten is. Dit is een zeer massief gebied en het mist zenuwvezels en grote haarvaten.

Ook is er met de introductie van medicijnen in dit gebied praktisch geen mogelijkheid om de heupzenuw, die de onderste en middelste delen van de gluteale spieren kruist, te beschadigen. Dit is een zeer belangrijke zenuw, omdat hij verantwoordelijk is voor het werk van de voet. Als je het per ongeluk aanraakt met de introductie van een anabool, dan is er een sterke pijnsensatie en zal dit deel van het lichaam een ​​tijdje verlamd zijn.

Niet minder belangrijk bij het gebruik van injecteerbare AAS is de juiste keuze van een spuit. Het meest optimaal is het gebruik van spuiten met een capaciteit van vier milliliter en een naalddiameter van 0,6-0,7 millimeter. In dit geval moet hun lengte 4,8 of 2,5 centimeter zijn. Kortere naalden kunnen niet diep doordringen en de oplossing valt niet in het spierweefsel.

Hoe het medicijn correct toe te dienen?

Vóór de injectie moet u uw handen grondig wassen en vervolgens alcohol wrijven op de plaats van de vermeende injectie. Het is ook noodzakelijk om de rubberen dop van de flacon waar de naald doorheen gaat voor een steroïde kit op dezelfde manier in de spuit te verwerken.

Verwijder de plastic dop van de wegwerpspuit en zuig er lucht in. Laat na het breken van de flacon-dop de lucht naar binnen. Dit is nodig om de druk binnenin te verhogen, wat het verzamelen van de oliesteroïde aanzienlijk zal vergemakkelijken. Draai de fles ondersteboven en begin langzaam iets meer te krijgen dan de vereiste hoeveelheid van het medicijn, ongeveer een kwart kubieke centimeter.

Als u bijvoorbeeld één anabole kubus moet invoeren, moet u een kwart meer kubus in de spuit krijgen. Hierna is het noodzakelijk om met uw vinger licht op de spuit te tikken, zodat alle lucht omhoog wordt getild. Hierna wordt de overmaat van de steroïde opnieuw in de flacon gebracht, zodat de hoeveelheid AAS die nodig is voor de injectie in de spuit achterblijft.

Haal de naald uit de fles en tik nogmaals op de spuit. U moet ook de naald vervangen om de meeste scherpte te krijgen. Veeg de injectieplaats af met alcohol en knijp de lucht uit de spuit. Doe dit totdat de eerste druppel van het medicijn verschijnt. Het moet op de naald weglopen om het extra smering te geven.

Het is tijd voor de introductie van de steroïde. Gebruik de spuit alsof u een dartpijltje vasthoudt dat klaar is om te werpen. Rek met de tweede hand de prikplaats uit en breng de naald met een scherpe beweging in. Begin langzaam in het medicijn te knijpen. Wanneer de spuit geleegd is, trekt u de zuiger voorzichtig omhoog om ervoor te zorgen dat het capillair niet is gepenetreerd. Verwijder daarna snel de naald en druk krachtig op de injectieplaats met een wattenstaafje gedrenkt in alcohol. Het is erg belangrijk om erop te letten dat het medicijn langzaam moet worden toegediend om pijn te verminderen.

Hoe op de juiste manier in de bil en dij te prikken?

Wanneer het medicijn in de dij wordt geïnjecteerd, moet u hiervoor het middelste deel van het buitenoppervlak selecteren. Verdeel dit gedeelte mentaal in drie gelijke delen. Voor injectie is alleen het gemiddelde geschikt. Het is ook belangrijk om te onthouden dat in de dij de prik alleen in zittende positie kan worden geplaatst.

Wanneer je AAS in de bil introduceert, moet je het mentaal in vier gelijke delen verdelen. De injectie moet in het bovenste buitenste deel worden geplaatst. Vóór de introductie van de steroïde moet u het gewicht van het lichaam op het tweede been overbrengen om de spieren op de plaats van de toekomstige punctie te ontspannen. Daarna gaat alles zoals beschreven in de vorige paragraaf.

Wat te doen als het bloedvat beschadigd is?

Als u het capillair beschadigt, hoeft u niets te doen en moet u, hoewel op aanbeveling van gezondheidswerkers, een naald krijgen en het medicijn ergens anders injecteren. Maar als u dat niet doet, en doorgaat met het invoeren van de steroïde, zal er niets vreselijks gebeuren. Op de prikplaats wordt een blauwe plek gevormd, die snel zal verdwijnen.