Showing all 13

VIEW:
Sort By:
Show:

Groeihormoon, ook bekend als somatropine, is een peptidehormoon dat tijdens de volwassenheid door ons lichaam wordt aangemaakt. Het is dankzij dit hormoon dat we groeien, ons ontwikkelen en transformeren van een baby van enkele kilo’s tot een volwassene. Het maximale niveau van de hormonale somatropine-observatie van de kleine kindertijd, de maximale waarden van het moment van de puberteit en de vertraging van de productie van de hormoonproductie door het begin van het lichaam vanaf 26 jaar.
GESPIERD GROEIHORMOON
Het gebruik van somatropine wordt al heel lang toegepast, de eigenschappen ervan zijn volledig bestudeerd. De productie van drugs met zijn inhoud is in de tijd vastgesteld. Het hormoon van de groei voor de spieren die de werking van de anabolen van de steroïden versterken, kan worden gebruikt voor het gebruik van een bonte huid. Dit is echter niet gebeurd.

Het is mogelijk om gebruik te maken van hormonen door groei door bodybuilders in het verleden, meer uniekes voor het vergroten van spierstijfheid. En zeker atleten, vooral gewichtheffers, hebben het hormoon somatropine gebruikt om verwondingen opgelopen tijdens het trainen met exorbitante gewichten snel te genezen. In dit geval was het gebruik van een dergelijk medicijn gerechtvaardigd. Daarnaast kan HGH veel gunstige factoren op tafel leggen. Het is een capaciteit van de ontwikkeling en een verbetering van de nieuwe cellen, van de retarder van de cellen en van de bescherming van de functies en van de structuren van het corps. Het gebruik van Somatropin naast anabole steroïden is een combinatie van samenwerken om hersteltijden, gezondheid, uithoudingsvermogen en krachtstructuren van het lichaam te verbeteren. Als u Somatropin gedurende lange tijd gebruikt, zal uw lichaam zijn eigen versie van homeostase initiëren om ervoor te zorgen dat uw hormonen en systemen niet worden beschadigd door het gebruik van producten die minder bekend zijn, minder bekend zijn PCT-cyclus na het einde van de steroïdecyclus.