Showing all 7

VIEW:
Sort By:
Show:

Trenbolone Enanthate voor verkoop beschikbaar is een anabool middel van het androgeentype. Het heeft geen oestrogene negatieve effecten. In de kern benadert het medicijn trenbolonacetaat en heeft het vergelijkbare farmacologische eigenschappen. De werkingsduur van de werkzame stof is echter 10 dagen. Tren E is vooral populair geworden omdat het onder invloed van aromatase niet kan aromatiseren tot oestrogeen. Wij bieden aan om trenbolon ENANTAAT te bestellen bij de topfabrikanten van steroïden. Omdat we de anabole uit de eerste hand krijgen, is de prijs ervan zeer aantrekkelijk.

Trenbolone enanthate was de laatste die op de farmacologische markt verscheen. Fabrikanten voerden in de jaren tachtig een reeks onderzoeken uit en wisten het medicijn op het aantal van de meest populaire te brengen. Aanvankelijk werd de effectiviteit ervan echter opgemerkt op veterinair gebied. De Amerikaanse FDA gaf geen groen licht aan anabole steroïden zodat mensen het kunnen gebruiken. Na verloop van tijd begonnen atleten op eigen risico en risico het medicijn te gebruiken en waren al in ervaring overtuigd van de kracht ervan.

Positieve effecten van Trenbolone Enanthate voor verkoop beschikbaar
Trenbolon enanthate is een derivaat van het endogene hormoon Nandrolon, behoort tot de klasse van 19-nortestosteron. Toen het werd gemaakt, brachten wetenschappers twee wijzigingen aan in de structuur van nandrolon, waardoor zo’n krachtig medicijn bleek te zijn.

De “tren” van groep “E” is een universele steroïde die even goed werkt op zowel massa als drogen. Tegelijkertijd gaat het goed met elke andere steroïde.
Verhoogt de insuline-achtige groeifactor met 200%.
Het draagt ​​zowel zelfstandig als door het stimuleren van de afscheiding van groeihormoon bij aan de vetverbranding.
Verlaagt de cortisolspiegel aanzienlijk.
Vanwege de hoge anabole en androgene indexen draagt ​​het bij aan een significante toename van sterkte-indicatoren, maar tegelijkertijd aan een matige toename van de massa (omdat het niet aromatiseert en praktisch geen water vasthoudt).
In tegenstelling tot trenbolonacetaat zijn dagelijkse injecties niet vereist.
Na de afschaffing van het tren-enanthaat is het nog minimaal 10 dagen geldig.
Waar Trenbolone Enanthate kopen?
Wij bieden Trenbolone enanthate voor verkoop beschikbaar met postbezorging direct op deze webpagina. Duizenden tevreden klanten hebben gedurende de vele jaren van ons werk veel feedback achtergelaten over de samenwerking met ons. Daarom kunt u eenvoudig de garantie van de kwaliteit van de aangeboden producten controleren door de meningen van anderen te lezen. Alle producten zijn geverifieerd en effectief. U kunt dit onafhankelijk verifiëren op de websites van officiële fabrikanten. Wij beloven garanties van uw anonimiteit, tijdige verzending en de verplichte ontvangst door u van de bestelde goederen. En dit is verre van al onze voordelen.

Trenbolone Enanthate is een zeer baanbrekende steroïde die aanvankelijk in 2004 opdook onder de Britse Dragon-naam Trenabol. Het is de meest jeugdige van de trenbolonstructuren en vooral degene die niet in de medische wereld werd gebruikt.

Tren Enanthate is een van de meest flexibele en verbazingwekkende steroïden ooit. Het wordt regelmatig beschouwd als de beste steroïde die wordt gebruikt in snijcycli, maar het is ook de moeite waard om te vermelden dat het buitengewoon nuttig is in tijden van trage ontwikkeling of in bouwcycli. Deze steroïde kan hoogwaardige massatoevoegingen bevorderen tijdens het bouwen zonder wateronderhoud. Trenbolon kan doen nadenken voor je lichaam met betrekking tot onder meer slanke spiermassa en kwaliteit. Het kan er ook voor zorgen dat individuen aan flarden gescheurd lijken. Het is alleen dat acceptabel! In het geval dat u niet accepteert wat we u laten weten, vraag dan op dat moment een of twee inlichtingen wanneer u het rec centrum bereikt.

Trenbolon ENANTAAT cycli en dosering

De normale spanwijdte van een standaardcyclus op een trenbolon-enanthaatbasis kan 6 tot ongeveer twee maanden doorgaan. De infusiecyclus is geïsoleerd in een paar secties. Als we van mening zijn dat zeven dagen tot 250-300 mg nodig hebben, heeft de deelnemer op dat moment 1-2 ampullen van de voltooide planning nodig, die intramusculair wordt toegediend. Een speciaal geval zijn steroïden van deze bijeenkomst, waar de centralisatie van de regeling 75-100 mg niet overschrijdt. In dergelijke gevallen kan de hoeveelheid infusies toenemen. Voor leerlingen is de beste cyclusduur 4 en anderhalve maand met verwaarloosbare doses. Als je het niet erg vindt, onthoud dan dat wanneer we zeggen “voor leerlingen”, we amateurs bedoelen voor het gebruik van trenbolon, niet voor het gebruik van steroïden. Trenbolon is een steroïde die niet mag worden gebruikt door een eerste klant van steroïden. In ieder geval suggereren specialisten het gebruik van extra hulpgeneesmiddelen die het optreden van bijwerkingen belemmeren. Onder de beste zijn Clomid, Tamoxifen of Gonadotropin te herkennen.