Showing all 12

VIEW:
Sort By:
Show:

Sustanon mix voor verkoop beschikbaar: Snelle levering in Nederland, creditcards en Paypal betalingen, geen recept nodig.
Sustanon is een mengsel van vier testosteron-esters. Esters worden meestal voor één doel aan steroïden gehecht – om ze lipofieler te maken. Zo blijven steroïden, die het lichaam binnenkomen als een injectie, langer in de weefsels en komen ze langzaam vrij in de bloedbaan. Lange ketens van esters zijn meer lipofiel.

Sustanon 250 voor verkoop beschikbaar in zijn gebruikelijke vorm is een uniek mengsel van één lange ether, één korte en twee middellange esters. Het doel van deze combinatie is om ervoor te zorgen dat de steroïde snel in het lichaam vrijkomt en om de werking te verlengen.

Effecten van Sustanon 250
Sustanon heeft een even hoge anabole en androgene werking. De snelste ester van het mengsel – testosteronpropionaat – wordt de eerste dag na toediening actief. Andere esters worden na een paar dagen geactiveerd, dan treedt de piek van de werking van alle vier de ethers in, die gedurende de hele cyclus aanhoudt.

Atleten die Sustanon 250 gebruiken, merken een sterke toename in kracht en lichaamsgewicht op zonder vet toe te voegen. Sustanon aromatiseert, maar iets minder dan sommige monoesters, wat leidt tot minder waterretentie in het lichaam.

Mogelijke bijwerkingen:
Haaruitval
prostaathypertrofie
stemverandering
gynaecomastie
water afstotend
Sustanon aromatiseert echter niet tot oestrogenen met een intensiteit van monoester-testosteron. Daarom wordt gynaecomastie niet zo vaak waargenomen, maar dit kan niet worden uitgesloten. Elke atleet moet Tamoxifen bij de hand hebben om een ​​dergelijke actie te voorkomen. Negatief effect op de lever wordt praktisch niet waargenomen, alleen bij extreem hoge doses.

Combinatie van steroïde cycli
Sustanon wordt voornamelijk gebruikt als langwerkend testosteron. Andere soortgelijke langwerkende esters: testosteron enanthate en testosteroncypionate. Goede resultaten van de cyclus kunnen worden verwacht met 250-500 mg Sustanon om de 7-10 dagen. Sustanon kan worden gecombineerd met alle steroïden.

Sustanon-250 is een mainstream testosteronmengsel en kan ook de meest opvallende mix zijn die ooit is gemaakt. Het is een injecteerbare steroïde die het kleine (korte) en enorme (lange) estertestosteron in één verbinding samenvoegt. Deze mix stelt de persoon in staat om stabiele bloedspiegels van het testosteronhormoon te behouden met minder infusies en tegelijkertijd snelwerkende voordelen te accepteren. Hoewel het gebruik van Sustanon-250 gestapeld met verschillende steroïden verbazingwekkende stijgingen kan opleveren, kunnen de uiteindelijke producten ook tot op zekere hoogte opmerkelijk zijn wanneer ze zonder iemand anders worden gebruikt. Ongeveer hetzelfde als bij een andere verbinding, werkt voorlopig niets en is er geen betoveringspil of betoveringsinfuus. Alles vereist aanzienlijke investeringen, doorzettingsvermogen en toewijding aan een solide levensstijl. Wanneer u een deel van uw dagelijkse schema of routine gezond eet en standaard oefent, zullen de steroïden die u neemt gewoon enorm verbeteren.

Sustanon-250 is geweldig en kan profiteren van steroïde klanten, bodybuilders en concurrenten in zowel snij- als bouwcycli. Deze steroïde kan ook worden gebruikt in solo-cycli of naast verschillende mixen in een cyclus.

Effecten van het gebruik van Sustanon

Fit spiermassa is een van de voordelen van een Sustanon-250 cyclus. Ontwikkeling en toename zullen geleidelijk gaan, maar met de juiste eetroutine en voorbereiding kunnen mensen vijftien pond of meer spiermassa opbouwen. Ik hoop op licht wateronderhoud, aangezien dit geen “drogende” steroïde is, maar je kunt het overtollige water snel weggooien door de steroïde in je volgende cyclus met een andere verbinding te stapelen. In week vier en vijf neemt de kwaliteit toe tijdens de cyclus. Lichaamsvet zal eveneens worden verminderd tijdens het gebruik van Sustanon-250.

Enkele verschillende voordelen/resultaten die het vermelden waard zijn, denk aan een uitbreiding voor het uithoudingsvermogen, verminderde spierbeschadiging, een toename van sterk doorzettingsvermogen, net als de zekerheid van slanke spiermassa (tijdens de snijfase).