Showing all 12

VIEW:
Sort By:
Show:

Testosteron Enanthate voor verkoop beschikbaar: Kopen Test E injecties (250mg/ml en 300mg/ml) in flacons en ampullen online.
Testosteron Enanthate is een van de meest populaire natuurlijke testosteron-esters die wordt gebruikt in bodybuilding voor ballaststoffen. Het werd beschouwd als een koning van Injecteerbare steroïden in de 80e.

Dit is een langwerkende steroïde. Afhankelijk van het metabolisme en de hormonale achtergrond, is de gemiddelde actieve periode van het medicijn 2-3 weken (de halfwaardetijd is 6-7 dagen). Bij bodybuilding, triatlon en gewichtheffen worden Enanthate-injecties één of twee keer per week gebruikt om een ​​constant hoge stabiele concentratie in het menselijk lichaam te behouden. De meest populaire Test Enanthate-cycli en -doseringen worden beschreven in onze infopost met betrekking tot dit steroïdeprofiel.

Testosteron ENANTAAT wordt niet algemeen aangeboden voor verkoop beschikbaar in Nederland. Sinds het begin jaren 90 in Noord-Amerika een gereguleerde stof werd, kan men Test E voor verkoop beschikbaar vanaf elke online offshore-apotheeksite of meenemen van een buitenlandse reis.

Eigenschappen van Testosteron ENANTAAT:
versnelt de eiwitsynthese
helpt het herstel na intensieve trainingen te versnellen
bevordert herstel van gewrichten (stimuleert regeneratieprocessen)
verhoogt de zuurstofcapaciteit van het bloed
Positieve effecten
versnelde spiergroei (van 6 naar 10 kg vlees in 6 weken)
indirect effect op vetverbranding
versnelde krachtgroei (meestal kunt u in 6 weken het werkgewicht tijdens oefeningen met 17,5 – 32,5 kg verhogen)
verhoogd libido (goede erectie en constant seksueel verlangen)
De meest populaire merken die hoogwaardige Enanthate-injecties produceren zijn Alpha Pharmaceuticals, Maxtreme, Eminence, Pharmacom en Dragon Pharma. Een van de meest goedkope versies wordt aangeboden door BM Pharmaceuticals.

Als u overweegt deze steroïde te kopen, raden we u ook aan om ons vergelijkingsartikel te bekijken waar u meer informatie over Enanthate kunt krijgen en om te beslissen of het geschikt voor u is of dat u zich moet houden aan de Cypionate-versie van deze steroïde.

Vrouwen moeten het injecteren van Enanthate vermijden vanwege het sterke vermannelijkende effect.

Testosteron enanthate is gedelegeerd aan een AAS omdat het zowel een gefabriceerde dochteronderneming van testosteron is als een testosteron-meester-verdoving, wat inhoudt dat het het lichaam stimuleert om helemaal alleen testosteron af te geven. Het medicijn is geschikt voor testosteronsubstitutiebehandeling (TRT) bij mannen met hypogonadisme (de verminderde aanmaak van testosteron in de teelballen). Oorzaken van hypogonadisme zijn onder meer testiculaire verwonding, besmetting en kanker. Bestraling en chemotherapie kunnen eveneens hypogonadisme veroorzaken, evenals aangeboren verstrooiing.

De beste dosis testosteron ENANTAAT nemen

Testosteron ENANTAAT is een geelachtige viskeuze vloeistof die wordt geleverd in een glazen flacon van 5 milliliter (ml) voor meerdere doeleinden. Het wordt elke één tot vier weken intramusculair in de romp toegediend. Om weg te blijven van de fluctuerende hormoonspiegels (en de gerelateerde emotionele episodes), worden regelmatig lagere doseringen aanbevolen over kortere perioden.

De dynamische medicatie, die is gesuspendeerd in sesamolie, heeft een aanhoudende ontladingstijd van enkele weken. De dosering kan per persoon verschillen, maar wordt gewoonlijk als volgt aanbevolen:

Mannelijk hypogonadisme: 50 tot 400 milligram (mg) elke twee tot vier weken
Vertraagde mannelijke puberteit: 5 tot 200 mg elke twee tot vier weken gedurende vier tot een half jaar
Gemetastaseerde borstkanker: 200 tot 400 mg elke twee tot vier weken
Transgender hormoontherapie: 50 tot 200 mg per week of 100 tot 200 mg met regelmatige tussenpozen.
Vaak voorkomende bijwerkingen van het gebruik van testosteron ENANTAAT

Testosteron enanthate veroorzaakt enkele milde bijwerkingen die niet dodelijk zijn en kunnen worden verdwenen door het gebruik van het medicijn te staken. De bijwerkingen zijn onder meer:

Pijn en zwelling op de injectieplaats
Hoofdpijn
Duizeligheid
Stemmingswisselingen, inclusief agressie
Depressie of angst
Verhoogd of verlaagd libido
Gegeneraliseerde tintelingen
Vette huid en acne
Dunner wordend haar
Gewichtstoename