Showing all 7

VIEW:
Sort By:
Show:

Met Anadrol (Oxymetholone) kunt u tot 15 kg aan massa winnen, waarvan het grootste deel spiermassa zal zijn. In combinatie met andere steroïden heeft het de volgende effecten:

  • biedt versterking en versnelling van de effecten van anabole steroïden;
  • heeft een gunstig effect op de natuurlijke aanmaak en werking van testosteron;
  • verbetert kwalitatief de synthese van collageen in de ligamenten, gewrichten, wat een extreem positieve invloed heeft op het algehele werk van het bewegingsapparaat;
  • het helpt om kracht en uithoudingsvermogen te vergroten.

Hoe gebruikt u Anadrol (Oxymetholone)?

Met een relatief betaalbare prijs voor Anadrol kunt u een volledige cyclus van het nemen van dit orale medicijn doorstaan, zowel voor beginners als voor ervaren gewichtheffers. De dosering van de steroïde stijgt geleidelijk van het minimum naar het maximum en neemt dan ook geleidelijk af. Vooral de laatste fasen van het gebruik van Oxymetholone zijn belangrijk voor de kwalitatieve consolidatie van het resultaat. De getabletteerde variant van de steroïde is enorm populair geworden en is gemakkelijk te doseren.

Het dagelijkse tarief van Anadrol kan van 50 tot 150 mg/dag zijn, de maximumdosering zou 200-250 mg/dag niet moeten overschrijden. Maar de optimale dosis moet noodzakelijkerwijs individueel worden gekozen, en de inname van Oxymetholone – vergezeld van zorgvuldige monitoring van de reactie van het lichaam, zowel rechtstreeks door de atleet als door de leidende sportarts.

Anadrol (Oxymetholone) beoordelingen

Het medicijn, dat inwerkt op oestrogeen- en progesteronreceptoren, bevordert de ophoping van vocht in het lichaam van de atleet. Bovendien kunnen bijwerkingen van Anadrol optreden in de vorm van levertoxiciteit, diarree, lichte misselijkheid of verminderde eetlust. Daarom moet de dosering van Oxymetholone zorgvuldig en alleen persoonlijk worden gekozen.

Over het algemeen hebben beoordelingen van Anadrol een positief karakter, omdat de hoeveelheid gewicht die je kunt krijgen met een goed samengesteld dieet en intensieve training, de inherente nadelen van het medicijn rechtvaardigt. Een afname van het niveau van globuline in het lichaam maakt het nog populairder bij mannelijke atleten. Oxymetholone kopen en een individuele cyclus aangaan – middelen om een ​​operationele set van gewicht en kracht te bieden, het uithoudingsvermogen te vergroten en tal van problemen met de gewrichten te verhelpen.