Showing all 3

VIEW:
Sort By:
Show:
 •  online by

  Halobol

  101.40

  Substantie: Fluoxymesterone (Halotestin)
  Pakket: 5mg (50 pillen)
  Fabrikant: Alpha Pharma

 •  online by

  Halotestin

  203.90

  Substantie: Fluoxymesterone (Halotestin)
  Pakket: 100 tabs (10 mg/tab)
  Fabrikant: Dragon Pharma

 •  online by

  Halotestos 10

  59.40

  Substantie: Fluoxymesterone (Halotestin)
  Pakket: 10mg (50 pillen)
  Fabrikant: Pharmacom Labs

Halotestin heeft zichzelf bewezen als een medicijn van hoge kwaliteit met een hoge androgene index. De anabole index is niet zo groot. Volgens beoordelingen geeft Halotestin een grote toename in kracht. Geschikt voor voorbereiding op wedstrijden, wanneer een atleet kracht nodig heeft zonder een grote set spiermassa. In dit geval krijgt het spierstelsel de nodige hardheid.

Halotestin-effecten
De positieve effecten zijn onder meer:

De toename van het vermogen.
Lage halotest prijs.
Maakt spieren stijf.
Versterkt de geest.
Hiermee kunt u zware training maken.
Vult krachten aan.
Hoe Halotestin te nemen?
Als u besluit om Halotestin te kopen, moet u de instructies lezen. Het effect van het medicijn en het optreden van bijwerkingen hangt af van de gekozen dosering. De optimale dosis Halotestin – tot 30 mg. Atleten die zich bezighouden met krachtsport, geschikte dosering van 30 mg. Vrouwen kunnen deze steroïde beter niet nemen, omdat het zeer androgenetisch is. De maximale cyclusduur is 4 weken. Boven deze periode is het beter om het niet te nemen, omdat het medicijn giftig is.

Halotestin is niet gearomatiseerd, maar postcyclustherapie is noodzakelijk, omdat een hoge androgeenindex de hormonale achtergrond verslaat. Na inname van het medicijn tijdens PCT, is het noodzakelijk om de productie van uw eigen hormonen te herstellen. Hier vindt u de nodige voorbereidingen voor PCT.

Halotest beoordelingen
Positieve beoordelingen van Halotest zijn te horen van veel professionele atleten. Natuurlijk worden ze niet veel gepubliceerd vanwege de aanwezigheid van dopingcontrole in veel sporten. De meeste atleten merken een significante toename van de wedstrijdmotivatie, een krachtige golf van energie en een maximaal concentratieniveau op. Kortom, Halotest gaat een persoonlijk record vestigen en de wedstrijd winnen.

Negatieve beoordelingen over Halo-steroïden worden voornamelijk geassocieerd met de hoge kosten van het medicijn. De meeste atleten kopen het echter niet om te fietsen, maar voor eenmalig gebruik voordat de meest cruciale start. Halotest is misschien wel de meest krachtige orale steroïde die tot nu toe bekend is.