Vrijwaring

INHOUD VAN DE SITE

  1. De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Het wordt erkend dat iedereen die de inhoud van deze website gebruikt, dit op eigen risico doet.
  2. Noch de eigenaar van de site, noch de auteurs aanvaarden enige verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor enig letsel, echt of ingebeeld, als gevolg van het gebruik of de verspreiding van het materiaal op deze site. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, stop dan met browsen op de site.

STEROIDDPRODUCTEN TOEDIENEN

  1. 3. Voordat u een van onze producten gebruikt, dient u altijd met een gediplomeerd arts te praten om te bevestigen dat uw lichamelijke gezondheid in orde is.
  2. 4. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, gebruik dan geen van de producten uit onze online winkel.
  3. 5. Deze medicinale supplementen mogen niet worden gebruikt door personen onder de 18 jaar.

VERANTWOORDELIJK NEMEN VAN STERODEN

  1. 6. Als je supplementen gaat gebruiken, zorg er dan voor dat je je aan een strak trainingsplan houdt en gezond eet.
  2. 7. Bij correct gebruik kunnen deze producten, in combinatie met een intensief trainingsprogramma of trainingsprogramma en een uitgebalanceerd voedingspatroon, resulteren in aanzienlijke winst in spiergroei en kracht, evenals verhoogde hormoonconcentraties in het bloed en zichtbaar vetverlies.
  3. 8. Veranderingen in dieet, levensstijl, lichaamsbeweging en medicatieregimes moeten worden aangebracht met de hulp van een getrainde, deskundige en meelevende medisch specialist./li>

PRODUCTDISCLAIMER

9. Ons domein en onze website verkopen hoogwaardige voedings- en dieetanabole supplementen. Dit zijn op geen enkele manier verdovende middelen of drugs.

  1. Ze zijn niet geïnspecteerd door het agentschap voor voedselnormen, dat de voedingsindustrie regeert, en ze zijn niet bedoeld om een ​​ziekte of aandoening te behandelen, diagnosticeren, voorkomen of genezen.