Showing all 3

VIEW:
Sort By:
Show:
 •  online by

  Aquaviron

  67.60

  Substantie: Testosterone suspension
  Pakket: 12 ampuls (25mg/ml)
  Fabrikant: Abbott Healthcare Pvt. Ltd, India

 •  online by

  Suspension 100

  56.30

  Substantie: Testosterone suspension
  Pakket: 10 mL flacon (100 mg/mL)
  Fabrikant: Dragon Pharma

 •  online by

  Testobase

  58.40

  Substantie: Testosterone suspension
  Pakket: 10 ampuls (100mg/ml)
  Fabrikant: Alpha Pharma

Een suspensie van testosteron is, in tegenstelling tot de meeste etherische vormen van het hormoon, niet veresterd. De steroïde wordt meestal gebruikt door atleten in de laatste fase van voorbereiding op een wedstrijd, of zelfs aan de vooravond van een verantwoorde start.

Effecten van het nemen van een testosteronsuspensie
De toename van sterkte-indicatoren.
De groei van spiermassa.
Een verhoging van het niveau van de insuline-achtige groeifactor.
Afname van lichaamsvet.
Toename van de zuurstofmassa van het bloed.
Verhoogd libido.
Ondanks het feit dat door de aard van het effect op het lichaam, een suspensie van testosteron niet verschilt van andere vormen van het hormoon, zijn er nog enkele kenmerken die de relevantie ervan bepalen. Ten eerste is dit een snelle halfwaardetijd. Ten tweede een snel anabool effect, dat al een dag na de injectie (of zelfs eerder) wordt gevoeld. Deze stof lijkt het meest op propionaat.

Bijwerkingen
Hoge androgene activiteit bepaalt frequente acne, gynaecomastie en vochtophoping. Vanaf het allereerste begin van de cyclus is het raadzaam om anti-oestrogenen te gaan gebruiken. Er is geen toxiciteit voor de lever, met uitzondering van zeer hoge doseringen. Wat betreft de pijn van injecties, deze is minder dan die van propionaat.

Testosteron schorsing beoordelingen
Atleten gebruiken vaak een steroïde op het snijden in de laatste periode van voorbereiding op de wedstrijd. Ze merken een uitgesproken vetverbrandend effect op, wat zorgt voor verlichting en visuele schoonheid van de spieren. Tegelijkertijd wijzen beoordelingen van een testosteronsuspensie op een grote kans op manifestatie van oestrogene reacties bij hoge doseringen.

Veel atleten die de steroïde gebruiken, klagen over de noodzaak van frequente injecties en pijn. Als uitweg uit de situatie kun je het hormoon combineren met een van de pijnstillers. Testosteronsuspensie beoordelingen raden een steroïde aan voor diegenen die een snel en uitgesproken anabool effect nodig hebben.