Showing all 8

VIEW:
Sort By:
Show:

Testosteronpropionaat geeft het effect van het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen, terwijl u pure spiermassa krijgt en het lichaam van de atleet ontdoet van overtollig vet en vocht.

Testosteron propionaat effecten
Deze steroïde biedt ook:

de toenemende bekendheid van spieren;
verhoogd libido;
het risico op hartischemie verminderen;
preventie van hart- en vaatziekten;
binnen een vrij korte tijd het verwachte effect krijgen.
Testosteronpropionaat kopen wordt aanbevolen voor zowel beginnende sporters als profs die zich voorbereiden op een wedstrijd of een cyclus van kwaliteitsdrogen willen uitvoeren. Het medicijn heeft een bijna onmiddellijk effect op het lichaam. Letterlijk na de eerste injecties verschijnen de eerste tekenen van het effect van de steroïde. Als snelle injectie van Testosteron Propionaat uitgescheiden, zonder sporen na te laten, wat tot uiting komt in dopingtests. Het is dus perfect om je voor te bereiden op een krachtigere sport “chemie”, vanwege het feit dat het het niveau van het natuurlijke hormoon testosteron verhoogt.

Hoe testosteronpropionaat te nemen?
Een acceptabele prijs voor testosteronpropionaat, het operationele effect op de groei van pure spiermassa, vetverbrandend effect, wateronttrekking en een gemakkelijke innamecyclus maken deze steroïde populair bij gewichtheffers. Het medicijn kan alleen gebruikt worden, en in combinatie met andere steroïden die je kunt vinden in de rubriek van Injecteerbare steroïden.

De optimale dosering van testosteronpropionaat is 50 mg injecties om de andere dag – voor beginners, 100 (of meer onder nauwlettend toezicht) per dag – voor ervaren atleten. Vrouwen wordt aangeraden de norm van 30-50 mg niet te overschrijden en injecties te geven met een interval van 5-8 dagen, afhankelijk van de fysiologische gegevens en de resultaten. U kunt testosteronpropionaat kopen met de berekening van de duur van de cursus niet meer dan 6-8 weken. Daarna is het wenselijk om al het gebruik van anabole steroïden af ​​te schaffen en PCT te starten.

Bijwerkingen
Alvorens Testosteron Propionaat neer te steken, moeten instructies en beoordelingen worden bestudeerd – verplicht, het wordt ook aanbevolen om individueel advies in te winnen bij een vooraanstaande specialist om eventuele bijwerkingen te voorkomen. Ze kunnen zich uiten in gynaecomastie, acne, hirsutisme of vice versa – kaalheid, prostaatvergroting of vermannelijking bij vrouwen.