Algemene verkoopvoorwaarden

 • Als de klant niet bevestigt dat hij de onderstaande verkoopvoorwaarden heeft geaccepteerd en ermee akkoord gaat, behoudt biz zich het recht voor om bestellingen die in onze online winkel zijn geplaatst, te weigeren te verwerken of te verzenden.
 • Als gevolg hiervan bevestigt de koper, voordat hij een bestelling bij ons plaatst, dat hij op de hoogte is van en akkoord gaat met onze bedrijfsvoorschriften die hier worden beschreven.

1. DISCLAIMER

I. Het toedienen van geneesmiddelen aan minderjarigen om sportprestaties te verbeteren wordt ten zeerste veroordeeld.

II. We pleiten niet voor, stimuleren, bezitten of proberen anabole steroïden of andere gereguleerde stoffen te verkrijgen, en we kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de acties of het gedrag van onze bezoekers en klanten.

III. Wij wijzen elke verantwoordelijkheid af voor het gebruik van de producten die door deze website worden aangeboden. Deze website (samen met andere sites waarnaar of van daaruit gelinkt is) adviseert of beveelt het gebruik van anabole/androgene steroïden of andere medicijnen niet aan.

IV. steroiden-verkoop.com , haar directeuren en rechtverkrijgenden worden gevrijwaard en vrijgesproken van alle verliezen die worden geleden als gevolg van het gebruik van deze inhoud en de aankoop van steroïden, al dan niet bekend, voorzien of onvoorzien.

V.  De uitleg en meningen op deze site zijn niet bedoeld als medisch advies; slechts suggesties.

Raadpleeg altijd een professionele arts voordat u een van deze medicijnen gebruikt, omdat onjuist gebruik zonder toezicht ernstige en langdurige bijwerkingen kan veroorzaken bij sporters.

2. INTERNATIONALE WETGEVING

Alle persoonlijke informatie die op de website steroiden-verkoop.com wordt verzameld, wordt behandeld in overeenstemming met de Europese wetgeving. De gegevens van klanten van de winkelwebsite steroiden-verkoop.com worden niet gedeeld, ook niet als een buitenlandse instantie een formeel verzoek doet.

3. AANKOOPVOORWAARDEN

 1. Producten worden vervoerd op eigen risico van de klant, met dien verstande dat eventuele juridische stappen tegen de koper wegens niet-naleving van de regels en importwetten van het land van bestemming in reserve worden gehouden.
 2. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het bevestigen van de wetten en vereisten van de plaats van herkomst van de koper als deze verschillen van de onze.
 3. Om onze artikelen te bestellen en gebruik te maken van onze diensten, moet je minimaal 18 jaar oud zijn.
 4. steroiden-verkoop.com behoudt zich het recht voor om bestellingen die via onze online winkel zijn geplaatst, te weigeren, tenzij de koper(s) akkoord gaat met het volgende:
 5. Ze zijn minimaal 18 jaar oud (voor Australische of Europese klanten) of 21 jaar (voor Amerikaanse of Canadese klanten).
 6. Ze gebruiken deze site alleen voor persoonlijke, commerciële of educatieve doeleinden, en ze zullen alle informatie (verzendadres, factuuradres, veiligheidsbeleid) privé houden en zullen hun account aan niemand tonen.
 7. Ze zijn geen medewerkers van de wetshandhaving of lid van een wetshandhavingsorganisatie.
 8. Ze hebben niet de intentie om iemand kwaad te doen met deze site en zullen deze uitsluitend voor commerciële doeleinden gebruiken.
 9. Ze zullen op een vriendelijke en beleefde manier communiceren met de beheerders van de site.
 10. Ze zijn zich ervan bewust dat sommige producten op de site onbedoeld hun gezondheid kunnen schaden of ongewenste bijwerkingen kunnen veroorzaken.

4. GARANTIE OP ONZE PRODUCTEN

I. Elke productverpakking heeft een houdbaarheidsdatum die op de buitenkant van de verpakking is gedrukt. Als je producten tegenkomt waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken, gebruik ze dan niet en laat het ons zo snel mogelijk weten. Afgezien van uw wettelijke rechten op het gebied van kwaliteit en geschiktheid voor een bepaald doel, geven we geen expliciete of impliciete verklaringen of garanties over alles wat we aanbieden, tenzij anders vermeld.

Kwaliteitsverzekering

II. De echtheid van alle producten wordt door ons gecontroleerd op kwaliteit en een garantie waar de producent zich ook aan houdt.

III. Meld eventuele kwaliteitsproblemen aan onze klantenservice via ons contactformulier, samen met een grondige beschrijving van het probleem en, indien nodig, afbeeldingen ter verificatie.

IV. Ga naar uw arts als u allergisch bent voor sommige stoffen in een product dat u bij ons heeft gekocht maar al heeft gebruikt; dergelijke gevallen vallen buiten de grenzen van onze kennisbank.

5. BESTELLINGEN PLAATSEN

 1. Lees de bestelinstructies zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst.
 2. Uw bestelling blijft inactief totdat het geld is ontvangen, waarna het binnen 24 uur wordt verwerkt.
 3. U kunt een bestelling op elk moment annuleren of verwijderen, zelfs als deze al is betaald, zolang deze nog niet is gestart voor het inpakken. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om uw bestelling te pauzeren of te annuleren.
 4. U heeft een uitstelperiode van een week waarin wij de (onbetaalde) artikelen in ons magazijn bewaren waarvan u heeft aangegeven dat u ze wilt bestellen. Als er meer dan een week zit tussen het moment waarop u uw aankoop doet en het moment waarop u deze uiteindelijk betaalt, controleer dan eerst of de artikelen die u wilt nog op voorraad zijn door contact met ons op te nemen via ons contactformulier.
 5. In het gedeelte ‘Bestelgeschiedenis’ van uw account op onze website kunt u de voortgang van uw betalingsverificatie, transactiegegevens, verzendstatus, trackingcode voor levering en andere informatie over uw bestelling controleren.

6. PRIJZEN

 1. Vanwege fluctuerende wisselkoersen kunnen prijzen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
 2. Wanneer u een bestelling plaatst, is de aanbiedingsprijs vastgelegd, dus als uw bestelling onbetaald in het systeem blijft staan ​​en u besluit deze later te betalen (zelfs als de prijs van de live website is gewijzigd), komt u nog steeds in aanmerking voor de oude prijs weergegeven in uw bestelling.
 3. Als u een groot aantal verschillende producten moet bestellen, maar het benodigde bedrag per afzonderlijk productitem om in aanmerking te komen voor de totale bulkkorting is onvoldoende, plaats dan de bestelling niettemin en neem contact met ons op om de bestelbeperkingen handmatig aan te passen (binnen de beperkingen die door onze korting worden geboden) beleid).

7. BESCHIKBAARHEID VAN PRODUCTEN

De beschikbaarheid van de producten kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

8. ANNULERINGEN

Annuleringen van bestellingen worden niet geaccepteerd nadat het geld is verwerkt.

9. UW BESTELLING VERPAKKEN

We verpakken en verpakken artikelen in carbon fotopapier, waar röntgenscanners niet doorheen kunnen dringen. Wilt u uw goederen vermomd als specifieke objecten om de discretie bij de bezorging te verbeteren, zoals reissouvenirs, videocassettes, speelgoed, etc., laat het ons dan weten.

10. ONZE VERZEND- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

I. LEVERING DUUR SCHATTING

*Opmerking: u kunt de verwachte leverdatum vinden in het gedeelte ‘Bestelgeschiedenis’ van uw account op onze website.

WERELDWIJD 

*exclusief Duitsland, Canada en Australië

 

Express luchtpost 

Binnen 1-3 werkdagen.

BINNEN NEDERLAND  Reguliere luchtpostzendingen 

Binnen maximaal 10-13 dagen

EUROPA Reguliere luchtpostzendingen

Binnen 9-12 dagen

DUITSLAND, CANADA EN AUSTRALI Alleen aangetekende post

Binnen 12-15 werkdagen

 

* Om de kans op inbeslagname van producten bij de douane te beperken, is er momenteel geen expresverzending naar deze landen.

II. VERTRAGINGEN IN DE VERZENDING

 1. We dekken niet de kosten van vertragingen bij verzending veroorzaakt door feestdagen of door de bezorgdienst. Het is slechts een schatting als we u een leveringsdatum geven. Tenzij de vertraging is veroorzaakt door onze nalatigheid, zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele verliezen of schade geleden door derden als gevolg van de vertraging in de levering van de artikelen aan u.
 2. Als gevolg van onderbrekingen van de postservice buiten onze controle, worden korte vertragingen verwacht. Als een pakket meer dan 15 dagen te laat is, neem dan contact op met onze klantenservice, dan zullen we de situatie onderzoeken.
 3. Houd er rekening mee dat er soms vertragingen in de verzending kunnen optreden als gevolg van technische problemen aan onze kant.
 4. Als een bestelling meer dan 7 dagen niet is verzonden, wees dan niet ontevreden of ongerust. We verontschuldigen ons voor het ongemak en vragen u ons hiervan op de hoogte te stellen, zodat we uw rekening kunnen terugbetalen.
 5. Omdat de postdienst is uitbesteed en buiten onze controle ligt, zijn we niet in staat de verzending te bespoedigen of te onderhandelen met de postdienstverlener/koerier om de levering te bespoedigen. Hierdoor kan de mogelijkheid van vertraging niet worden uitgesloten.
 6. Producten worden opgeslagen en gedistribueerd vanuit meerdere magazijnen over de hele wereld. Als gevolg hiervan komt uw product mogelijk niet in één stuk aan en merkt u dat het in twee of meer kleinere zendingen arriveert met een tussenpoos van 24 tot 48 uur. Dit komt omdat we uw aankoop rechtstreeks uitvoeren vanuit de vele regio’s waar we het product inkopen en leveren, op basis van de dichtstbijzijnde beschikbare voorraad.

11. BESTELLING TRACEREN

I. Uw bestelnummer, specificatie en specificaties, evenals de login en het wachtwoord (die u hebt geselecteerd op het moment van aankoop) waarmee u de status van uw bestelling kunt volgen, worden opgenomen in de elektronische factuur die u ontvangt na uw aankoop doen.

Trackingcodes voor levering

II. De trackingcode van de levering die aan uw bestelling is gekoppeld, mag niet worden verward met het referentienummer van de e-mail ; de twee dienen geheel verschillende doeleinden.

12. DOUANE

I. We hebben een succespercentage van 99,9% bij de douane in Nederland, 99,5% in Canada en Europa en 97% in Zuid-Afrika.

II. In onze ervaring is er een risico van 1% dat producten in beslag worden genomen, in welk geval we het totale verlies van de bestelling zouden vergoeden.

III. Het is uw plicht om te bepalen of online drugstransacties voor dit soort artikelen in uw regio onwettig zijn.

13. BIJ ONTVANGST VAN UW BESTELLING

 1. Als er producten ontbreken in uw bestelling wanneer u ze ontvangt, laat het ons dan zo snel mogelijk weten; anders kunnen we weigeren de ontbrekende items opnieuw naar u te verzenden.
 2. Laat het ons weten wanneer een pakket is ontvangen, aangezien uw bestelling in meerdere pakketten kan aankomen.

Om dit te doen:

 • Log in op de website;
 • Open uw bestelgeschiedenis;
 • Vul het bedrag in dat je hebt ontvangen in het veld naast elk product in dat pakket;
 • Klik op ‘Accepteren’.

14. AANSPRAKELIJKHEID

 1. Bezorgadres
  1. Levering van de bestelde producten vindt alleen plaats op het adres dat bij de bestelling is opgegeven.
  2. Factuur- en verzendadressen kunnen verschillen; het postadres moet echter geldig en toegankelijk zijn gedurende ten minste 40 dagen nadat de bestelling is geplaatst.
  3. U moet afzonderlijke bestellingen plaatsen en het vereiste adres voor elk productitem opgeven als u een bestelling wilt verdelen en distribueren naar verschillende adressen. U hoeft in dit geval slechts één keer verzendkosten te betalen voor de volledige gecombineerde bestelling.
  4. Als u binnen 30 dagen na de verwachte bezorgdatum verhuist naar een nieuw adres, moet u ervoor zorgen dat iemand het pakket namens u op uw vorige adres in ontvangst neemt. Als dit niet mogelijk is, vergoeden we tot 50% van de waarde van het individuele pakket dat ontoegankelijk is geworden.
  5. Als uw adres niet langer toegankelijk is voor het ontvangen van post/leveringen binnen 30 dagen na de geplande bezorgdatum, moet u ervoor zorgen dat iemand de zending namens u op uw eerdere adres in ontvangst neemt. Als dit niet mogelijk is, vergoeden wij u tot 50% van de waarde van het ontoegankelijke individuele pakket.
 2. Onnauwkeurige verzendgegevens
  1. Onze zendingen zijn niet retourneerbaar vanwege de discrete manier waarop ze worden afgeleverd.
  2. De bestelling kan verkeerd worden afgeleverd of worden teruggestuurd naar de afzender als de koper onjuiste verzendinformatie verstrekt. Als gevolg hiervan zijn wij niet verantwoordelijk voor verlies van bestellingen, financiële verliezen of andere verliezen veroorzaakt als gevolg van de verkeerde levering.
  3. Zodra de artikelen zijn afgeleverd op de door u opgegeven afleverlocatie en u hebt getekend en de bestelling hebt geaccepteerd, wordt u de eigenaar van de goederen. Na die periode zijn wij niet meer aansprakelijk voor verlies of beschadiging van het product.
 3. Het pakket niet accepteren/ophalen

Klanten die niet thuis zijn op het moment dat de zending moet aankomen of die het pakket niet op tijd op het postkantoor ophalen, komen niet in aanmerking voor een terugzending.

15. HERVERZENDBELEID

 1. GEVALLEN DIE NIET IN AANMERKING KOMEN VOOR HERVERZENDING
   1. Er is een onjuist afleveradres opgegeven.

  Pakketten die verkeerd zijn afgeleverd en vervolgens vermist zijn geraakt als gevolg van een foutief ingevuld adres, worden niet opnieuw verzonden.

   1. Het afleveradres dat niet meer geldig is

  Verhuist u voor de geplande bezorgdatum, of heeft u geen toegang meer tot de brievenbus op het door u opgegeven adres, dan wordt de zending niet opnieuw verzonden.

 2. GEVALLEN DIE IN AANMERKING KOMEN VOOR HERVERZENDING
   1. Bestellingen verloren in de post
  Als een bestelling de verwachte leverdatum overschrijdt: Het wordt als vertraagd beschouwd.
  Als een bestelling de verwachte leveringsdatum met 15 dagen overschrijdt : Maak je geen zorgen en neem nog geen contact met ons op.De postbezorgdiensten kunnen soms inefficiënt zijn.
  Als een bestelling de verwachte leveringsdatum met 30 dagen overschrijdt : Het wordt als verloren beschouwd en komt in aanmerking voor gratis verzending .Als dit gebeurt, gelieve:

  – Laat ons weten dat het pakket zoek is geraakt;

  – Geef ons de bestel-ID-code en een alternatief adres zodat we uw artikel opnieuw kunnen verzenden.

   1. Douane heeft de bestelling in beslag genomen

  We vragen u contact met ons op te nemen en ons een foto/gescande kopie van de brief van douanebeslag te bezorgen, zodat ons team de situatie kan onderzoeken en kan bevestigen dat de artikelen zijn meegenomen.

   1. De bestelling die je hebt ontvangen was onjuist

  Als je de verkeerde producten hebt ontvangen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten en we zullen je belonen met een gratis retourzending van de juiste producten.

   1. De ontvangen bestelling was beschadigd of de producten waren onbruikbaar

  We vragen u om foto’s te maken van de beschadigde producten, labels en verpakking en deze naar ons op te sturen, zodat we ze kunnen onderzoeken en opnieuw naar u kunnen verzenden in het zeldzame geval dat producten tijdens het transport beschadigd raken of onbruikbaar zijn (bijv. datum).

 3. HERVERZENDING VAN UITVERKOCHTE PRODUCTEN
  We hebben twee alternatieven als we producten opnieuw naar u moeten verzenden volgens de hierboven beschreven acceptabele gevallen, in het geval dat het product op dat moment niet op voorraad is:

  1. Wacht tot het product weer op voorraad is.
  2. Vervang een alternatief product met dezelfde totale waarde als het artikel dat niet op voorraad is.
 4. HERVERZENDADRES 
  Om te voorkomen dat dezelfde verkeerde levering opnieuw gebeurt, hebben we een ander verzendadres nodig voor aankopen die opnieuw moeten worden verzonden. Als u geen ander adres kunt of kunt opgeven, verzenden we uw bestelling op eigen risico en kunnen we niet garanderen dat de bestelling voor de tweede keer wordt verzonden.
 5. PRODUCTEN RETOURNEREN Als je problemen hebt met de producten die je in je bestelling hebt ontvangen, kun je ze niet naar ons terugsturen omdat het afzenderadres op het naar je verzonden pakket een vervalsing is, en we zullen geen geretourneerde producten kunnen ontvangen. goederen en u vergoeden voor hun waarde. Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier om de redenen voor uw ontevredenheid over uw bestelling uit te leggen, en we zullen met u samenwerken om een ​​passende oplossing te vinden.