Neem contact met ons op

Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd klaar om te helpen en streeft ernaar uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

In de onderstaande secties kunt u nuttige informatie vinden en uzelf het ongemak besparen om contact met ons op te nemen over de huidige status van uw bestelling:

Mijn bestelstatus

UW BETALINGSSTATUS

Controleer of de betalingsverificatie voor uw bestelling is goedgekeurd, geweigerd of in behandeling is.

UW BESTELLINGSSTATUS

Controleer of uw bestelling klaar is voor verzending, wordt verzonden of opnieuw wordt verzonden (in het geval dat deze door de douane in beslag is genomen).

bestelstatus.live

Volgen van bestellingen

aftership.com

Volg uw bestelling eenvoudig op deze website terwijl deze naar u wordt verzonden.

www.usps.com

Volg een bestelling binnen Nederland.

Mijn trackingcode

CONTROLEER UW E-MAIL

We sturen je trackingcode voor levering binnen 2-5 werkdagen nadat je bestelling is betaald en verzonden vanuit ons magazijn.

VIND HET IN MIJN ACCOUNT

Log in op uw account op onze website en ga naar Bestelgeschiedenis om uw trackingcode te vinden zodra deze beschikbaar is.

SCHRIJF EEN SUPPORT TICKET IN

Dien een ondersteuningsticket in als u nog steeds niet kunt vinden wat u zoekt of als u met onze klantenservice wilt spreken over een specifieke vraag over onze producten of als u zich zorgen maakt over uw bestelling.

Hier bij steroiden-verkoop.com stellen we uw feedback op prijs.

Houd er rekening mee dat:

Alle vragen worden meestal binnen 48 kantooruren beantwoord en tickets die op vrijdag zijn ingediend, krijgen mogelijk pas de volgende maandag een reactie. 

Onze excuses voor eventuele problemen die dit kan veroorzaken