Showing all 4

VIEW:
Sort By:
Show:
 •  online by

  Magnum Turnibol 10

  45.10

  Substantie: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
  Pakket: 10mg (50 pillen)
  Fabrikant: Magnum Pharmaceuticals

 •  online by

  Turanabol

  101.40

  Substantie: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
  Pakket: 100 Tabs (20 mg/tab)
  Fabrikant: Dragon Pharma

 •  online by

  Turinabol 10

  58.40

  Substantie: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
  Pakket: 10mg (50 pillen)
  Fabrikant: Alpha Pharma

 •  online by

  Turinabolos 10

  63.40

  Substantie: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
  Pakket: 10mg (100 pillen)
  Fabrikant: Pharmacom Labs

Kopen Tbol (Turinabol) met creditcard zonder recept en snelle levering in Nederland
Turinabol is een steroïde waarmee u droge spiermassa kunt krijgen zonder overtollig water. De werkzame stof van deze steroïde is 4-chloorhydromethyltestosteron. Turinabol voor verkoop beschikbaar wordt voornamelijk gebruikt door ervaren sporters.

Turinabol-effecten
Het gebruik van Turinabol in combinatie met intensieve training, goede voeding en slaapmodus garandeert de atleet de volgende effecten:

Hoogwaardige spiergroei. Gewoon droge spiermassa, geen greintje water. Voor één cyclus kunt u tot 4-6 kg aankomen. En het fenomeen van terugslag zal worden geminimaliseerd, vooral als sportvoeding wordt geconsumeerd.
Verhoog het uithoudingsvermogen, wat handig zal zijn voor aerobe oefeningen.
Krachttoename: de resultaten van de training gaan sterk omhoog.
Verbeterde spierontlasting: trekkende en uitpuilende aderen gegarandeerd.
Bescherming van het cardiovasculaire systeem.
Wat betreft de chemische parameters van Turinabol voor verkoop beschikbaar, deze zijn als volgt: 180% anabole en 50% androgene activiteit ten opzichte van testosteron, geen aromatisering, hoge toxiciteit voor de lever.

Hoe Turinabol te nemen?
Gebruiksaanwijzing Turinabol is als volgt:

Solocyclus: voor beginners – tot 20-40 mg, voor ervaren atleten en professionals – tot 100-150 mg per dag, en voor atleten en atleten die aerobe belasting ervaren – tot 10-20 mg per dag. De duur van de cyclus mag niet langer zijn dan 6 weken. Het wordt aanbevolen om de dagelijkse dosis in verschillende porties te verdelen, om hormonale schommelingen te voorkomen en de belasting van de lever te verminderen;
Gecombineerde cyclus: Om de resultaten goed te verbeteren Turinabol met Testosteron Enanthate. Dit zal de bijwerkingen verminderen en de spiergroei maximaliseren. Optimale dosering: Testosteron Enanthate 250 mg per week + Turinabol 20 mg per dag. Andere steroïden voor de gecombineerde cyclus zijn ook te koop in onze winkel.
Aan het einde van de cyclus zal alleen postcyclustherapie met Nolvadex of een andere oestrogeenreceptorblokker plaatsvinden. Ze kunnen worden gekocht bij de apotheek of worden opgehaald in onze catalogus. Als de cyclus echter minder dan 6 weken duurde en de analyse op hormonen aan het einde ervan normaal is, kan de PCT worden verwaarloosd.

Wij bieden Turinabol voor verkoop beschikbaar van hoge kwaliteit. Alleen echte steroïden van apotheekkwaliteit worden in onze winkel verkocht, dus u kunt er zeker van zijn dat u absoluut krijgt waar u voor betaalt.

Trouwens – u kunt aan het einde van het afrekenproces met een creditcard betalen. Dit is nog een reden waarom u deze steroïde en andere anabolen van SportLifePower zou moeten kopen.