Showing all 120

VIEW:
Sort By:
Show:

Injecteerbare steroïden zijn anabolen die worden verkocht en geconsumeerd in een vloeibare oplossing. Sporters geven directe injecties in de spieren en zo komen de stoffen sneller in de bloedbaan. Dit zorgt voor een sneller effect en minder bijwerkingen als men Injecteerbare steroïden vergelijkt met Orale steroïden.

Onze inventaris van injecteerbare steroïden zit vol met de meest populaire producten zoals Testosteron Cypionate, Enanthate, Propionate, Sustanon 250, Deca Durabolin (Nandrolone), Equipoise (Boldenone), Masteron, Parabolan, Primobolan, Winstrol en Trenbolone.

Injecteerbare steroiden worden ook aangeboden voor verkoop beschikbaar voor offshore. Het houdt in dat je ze legaal koopt. De producten worden verzonden vanuit landen waar steroïden niet verboden zijn bij reguliere apotheken en zijn zonder recept verkrijgbaar. Zo is de aanschaf van Injecteerbare steroïden nu mogelijk voor elke sporter in Nederland (niet alleen leden van officiële Olympische teams).

Er is een keuze gemaakt voor het uitvoeren van een opdracht, een ceremonie van een betaling en een betalingsherinnering voor een kredietkaart en een snelle zekerheid van 5 tot 15 dagen.

Producten worden verzonden via traceerbare levering en u kunt de status op elk moment op de verzendsite controleren met de door u verstrekte trackingcode die wordt verzonden nadat de aankoop is voltooid.

Als een vloeistof beschadigd aankomt, bieden we gratis verzending aan. Meer zekerheid over een videobestand van het uitpakken van de bestelling. Op deze manier kunnen we een verzekering claimen bij het koeriersbedrijf en uw producten gratis opnieuw verzenden.