Showing all 7

VIEW:
Sort By:
Show:

Anavar voor verkoop beschikbaar : Oxandrolon van hoge kwaliteit in Nederland online kopen
Anavar (of Oxandrolon) is een van de meest populaire snijsteroïden ooit geproduceerd in Nederland. Ontwikkeld door Searle Laboratories in 1964 is het algemeen bekend als Oxandrin, Var, Oxanoger of Oxanabol).

Het belangrijkste voordeel van anavar voor verkoop beschikbaar is de hoge anabole index samen met de extreem lage androgene activiteit.

Anavar-profiel:
Anabool effect – 400% hoger dan testosteron (4 keer hoger)
Androgene werking – 25% van testosteron (4 keer lager)
Esterogeen effect – GEEN!
Consumptie – pillen
Halfwaardetijd – 8-12 uur
Detectietijd – 60 dagen
Oxandrolon online kopen brengt u:
Snij-effect
Spieren worden harder
Vet verbranden
Verhoging van de groeihormoonspiegels
Meer kracht
Oxandrolon wordt niet gebruikt als u zich richt op ballaststoffen. Anavar-cyclus wordt aanbevolen aan atleten die al voldoende spiermassa en een matig vetgehalte in het lichaam hebben om er slank uit te zien en het vetgehalte onder de huid te verlagen.

Waar te koop Oxandrolon is ook een van de populaire steroïden onder vrouwelijke atleten vanwege de lage negatieve bijwerkingen.

Hier leest u hoe onze klanten beoordelen dat wij Oxandrolon voor verkoop online beschikbaar hebben

Leuk vinden niet leuk vinden
Effecten 88% 12%
Kwaliteit van spiermassa 85% 15%
Rollback-effect 86% 14%
Bijwerkingen 87% 13%
Beschikbaarheid 69% 31%
Prijs 77% 33%
Bijwerkingen frequentie 85% 15%
Algemene beoordeling 89% 11%
Wij bieden 5 verschillende Oxandrolon voor verkoop beschikbaar. Wij verkopen de meest populaire Oxandrolon 10 mg en 50 mg doseringspillen met veilige creditcardbetalingen en snelle en veilige levering aan Nederland en over de hele wereld.

Anavar Dosering Aanbevelingen
Meestal wordt het door atleten gebruikt om het percentage onderhuids vet te verminderen en zo het lichaam te ontlasten.
Hoe vrouwen te nemen – de meest voorkomende vraag. De relatieve veiligheid van het geneesmiddel stelt u in staat om porties van 10-20 mg per dag te consumeren met een lage kans op schadelijke of toxische effecten die onvoorwaardelijk aanwezig zijn in sterkere anabole steroïden. De cyclus voor mannelijke beginners is onderverdeeld in fasen: De doses oxandrolon voor verkoop beschikbaar worden geleidelijk verhoogd van 20 mg in de eerste week tot 40 mg in de tweede tot een maximum van 80 mg in 8 weken (maar sommigen vinden het misschien beter om te kopen Anavar 50 mg dosis). PCT vanwege een zwak effect op het lichaam is niet vereist.

Trainers wordt geadviseerd om de toelatingscyclus te starten tijdens de laatste fasen van voorbereiding op de wedstrijd, aangezien ze binnen een maand onzichtbaar zijn voor het recreatiecentrum. Je kunt het ook drinken tijdens een pauze tijdens een zware training of voor een herstelfase. Het is niet slecht om anabole steroïden helemaal opnieuw te nemen en als een medicijn dat de productie van vrij testosteron veroorzaakt.