Showing all 4

VIEW:
Sort By:
Show:

Letrozol voor verkoop beschikbaar in Nederland
Letrozol is een antitumormiddel in de groep van niet-steroïde aromataseremmers (remmer van oestrogeensynthese). Het is bekend dat veel steroïde medicijnen aromatiseren tot oestrogenen, daarom bestaat het risico dat mannen die steroïden gebruiken hormonen ontwikkelen die op een vrouwelijke manier werken en gynaecomastie, vochtophoping en vetafzetting veroorzaken. In dergelijke gevallen is het noodzakelijk om een ​​anti-oestrogeen te gebruiken dat de ontwikkeling van dergelijke gevolgen voorkomt en blokkeert. Door selectieve aromatase-remming kan letrozol de biosynthese van oestrogeen in perifere en tumorweefsels blokkeren. Het medicijn remt aromatase door gelijktijdige binding aan cytochroom P450-ijzer met verminderde oestrogeensynthese in weefsels.

De effectiviteit van het medicijn: voordelen van het kopen van letrozol voor uw cyclus
Bodybuilders en atleten die anabole steroïden gebruiken, zullen over het algemeen de voorkeur geven aan het gebruik van Letrozol vanwege de uitzonderlijke mogelijkheden van het medicijn:

Letrozol heeft het vermogen om stijgende oestrogeenspiegels bij de wortel (het aromatiseringsproces) te elimineren.
Het is een remmer van hoge selectiviteit (superieur aan Fadrozol, Anastrozol, enz.) in vergelijking met aromatase.
Letrozol wordt snel en bijna volledig geabsorbeerd uit het maagdarmkanaal, de biologische beschikbaarheid is 99,9%.
Het wordt snel en wijd verspreid in weefsels.
Het medicijn veroorzaakt geen verstoring van de steroïdogenese in de bijnieren en het androstenedione-niveau in het plasma.
Letrozol kan onafhankelijk van maaltijden worden toegediend.
De farmacokinetiek van letrozol is leeftijdsafhankelijk.
Het gebruik van Letrozol
De standaarddosis voor Letrozol-tabletten is 1,25-2,5 mg per dag. Zelfs een zo kleine dosis is effectief genoeg om de circulerende oestrogeenspiegels met ongeveer 98% te verlagen. De dosering kan worden aangepast aan de tolerantie van elke gebruiker, elk individu moet zijn dosis langzaam aanpassen, afhankelijk van hoe hij zich voelt en hoe zijn lichaam op het medicijn reageert. Zelfs 1,25 mg per dag is een te hoge dosis voor sommige gebruikers van anabole steroïden, dus in dit geval, gezien de halfwaardetijd van letrozol 2-4 dagen is, kan de gebruiksfrequentie worden verlaagd van elke dag tot elke 2-3 dagen als nodig zijn.