Showing all 7

VIEW:
Sort By:
Show:
 •  online by

  Magnum Stanol-AQ 100

  49.10

  Substantie: Stanozolol injection (Winstrol depot)
  Pakket: 10 ampuls (100mg/ml)
  Fabrikant: Magnum Pharmaceuticals

 •  online by

  Pharma Stan 50 Oil Base

  47.00

  Substantie: Stanozolol injection (Winstrol depot)
  Pakket: 10ml flacon (50mg/ml)
  Fabrikant: Pharmacom Labs

 •  online by

  Rexogin

  73.70

  Substantie: Stanozolol injection (Winstrol depot)
  Pakket: 10 ampuls (50mg/ml)
  Fabrikant: Alpha Pharma

 •  online by

  Rexogin (flacon)

  73.70

  Substantie: Stanozolol injection (Winstrol depot)
  Pakket: 10ml flacon (50mg/ml)
  Fabrikant: Alpha Pharma

 •  online by

  Stan-Max

  39.90

  Substantie: Stanozolol injection (Winstrol depot)
  Pakket: 10 ampuls (50mg/ml)
  Fabrikant: Maxtreme

 •  online by

  Stanoprime

  38.90

  Substantie: Stanozolol injection (Winstrol depot)
  Pakket: 10 ampuls (50mg/ml)
  Fabrikant: Eminence Labs

 •  online by

  WINSTROL 50

  53.20

  Substantie: Stanozolol injection (Winstrol depot)
  Pakket: 10 mL flacon (50 mg/mL)
  Fabrikant: Dragon Pharma

Winstrol is een uitstekende en zeer injecteerbare steroïde vervaardigd door vele fabrikanten van anabole steroïden. En het medicijn zelf heeft een terecht hoge reputatie, die te vinden is op de meeste bronnen voor de verkoop van sportfarmacologie. Daarom raden we u aan om de beste fabrikanten van Winstrol in deze steroïde-business te kopen, waar u ook een geschikte anabole stof voor een combinatie uit een enorm assortiment kunt vinden en kopen.
Winstrol is verpakt in flacons van 10 ml in een beschermende film om schade te voorkomen en om de verificatiecode te beschermen, waarmee u de authenticiteit van de gekochte steroïde kunt verifiëren. De afgiftevorm is ook verkrijgbaar in ampullen van elk 1 ml. Het hangt allemaal af van de fabrikant. Het actieve ingrediënt in de samenstelling wordt stanozolol genoemd en bevat 50 mg in 1 ml oplossing.

Voordelen van het Winstrol-depot
Bij bodybuilding is deze tool behoorlijk populair. Dit komt door het feit dat het geen effect heeft op het gewicht met een merkbaar effect op het terrein. Maar dit zijn niet de enige voordelen van het medicijn.

Veranderingen mogelijk gemaakt door de Stanozolol Injectable:
De opluchting neemt toe. Ondanks dat Winstrol Depot niet bijdraagt ​​aan een toename van het volume van spiervezels, kan het een verademing creëren waar alle veiligheidsfunctionarissen van dromen. De aderen op het lichaam krijgen een mooi patroon, vetophopingen worden verminderd;
Overtollig vocht wordt uitgescheiden uit het lichaam. Daarom vindt deze tool vaak zijn toepassing tijdens en na AAS-cycli. Met zijn hulp wordt de hydratatie van lichaamscellen geëlimineerd;
Na inname van de stof neemt de eetlust toe;
Globuline is aanzienlijk verminderd, daarom neemt de effectiviteit van het gebruik van een anabole of androgene steroïde automatisch toe. Omdat geslachtshormonen niet gerelateerd zijn;
Antiprogestageen en anti-oestrogene effecten op het lichaam na toediening (te oordelen naar de beoordelingen van atleten);
Verhoogt uithoudingsvermogen, kracht en dus atletische prestaties.
Omdat Winstrol een vrij lage indicator van androgene activiteit heeft, kunnen vrouwen die aan krachtsporten doen het ook gebruiken. In dit opzicht is het een van de veiligste steroïden. Het wordt immers niet omgezet in oestrogeen door het ontbreken van aromatisering. Daarom treden na inname geen ongewenste manifestaties zoals oedeem of gynaecomastie op.

Hoe Winstrol-injectie te kopen: alle tips
Winstrol als steroïde is erg goed omdat een hoge anabole index een lage androgene index heeft, en dit vermindert een aantal bijwerkingen aanzienlijk, en dienovereenkomstig aromatiseert stanozolol niet bij injecties, wat ook erg belangrijk is. Daarom is deze anabole steroïde erg populair en in trek bij de meeste professionals die spiermassa opbouwen en zich voorbereiden op het competitieseizoen tijdens het droge seizoen. Amateurchemici kopen winstrol vaak online om lichaamsvet te verbranden tijdens een dieet en om zich voor te bereiden op het strandseizoen.

Stanozolol is een door de mens gemaakte steroïde, zoals het normaal voorkomende steroïde testosteron. Stanozolol wordt gebruikt bij de behandeling van geërfd angio-oedeem, dat scènes van groei van het gezicht, de verste punten, geslachtsdelen, binnenwand en keel veroorzaakt. Stanozolol kan de herhaling en ernst van deze aanvallen verminderen.

Winstrol wordt gezien als een uitzonderlijk effectieve steroïde. De concurrent of jock kan sneller fit worden als een viool met het gebruik van Winstrol. Deze steroïde blijkt geleidelijk effectief te zijn, afhankelijk van de mate van de concurrent. Een belangrijke voorkeurspositie is de algemene toegankelijkheid van de steroïde. Op deze manier wordt het vaak gebruikt in bodybuilding en andere kwaliteitsspellen. Winstrol kan voorafgaand aan de uitdaging worden gebruikt om de effectief geconditioneerde build er progressief en vasculair uit te laten zien wanneer ze de fase voor de show bereiken.

Winstrol-bijwerkingen

Hoewel de symptomen verband houden met elke afzonderlijke anabole steroïde, beschouwen sommigen Winstrol Depot als de meest aangename reactie. Wanneer genomen door solide mannen of vrouwen, kunnen de symptomen worden beperkt en zelfs af en toe worden weggehouden. Dat gezegd hebbende, moeten we ondanks alles de effecten van Winstrol Depot vermelden. Aangezien deze steroïde niet kan overgaan op oestrogeen, veroorzaakt het geen wateronderhoud of gynaecomastie. Hypertensie kan op dit moment optreden door het gebruik van Winstrol Depot, maar is niet zo waarschijnlijk omdat het lichaam geen overvloedige vloeistoffen vasthoudt. Hoewel huiduitslag en mannelijke kaalheid denkbaar zijn, is het gevaar veel groter als de persoon huiduitslag neigt of geneigd is tot mannelijke, bijvoorbeeld haarschaarste. Het is absoluut noodzakelijk om een ​​soort testosteron te gebruiken bij het gebruik van Winstrol-station of een andere steroïde, omdat ze de productie van kenmerkend testosteron bij alle mannen onderdrukken. Winstrol-infusies kunnen als gevaarlijk voor de lever worden beschouwd, maar dit is na aanhoudend, overdreven gebruik. Mondelinge winstrol is harder voor de lever.